resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 2252
    evimde asla ama asla fbtv denen kanalı açmam ve açtırmam. ama baktım ki twitter'da birşeyler oluyor, bi' açıp bakayım dedim ne diyor bu arkadaş. birkaç tespitte bulunmak istiyorum sadece.

    - galatasaray statü gereği şampiyon oldu dedi.
    bak, lafa bak. statü gereği şampiyon olmuşuz. yahu arkadaşım adama demezler mi bu adamlar senin sahana gelirken 9 puan fark vardı ve 9 puan farkı koruyarak çıktı o stattan. play-off olmasaydı yaşayabileceğin en büyük utancı seyircinin önünde yapacaktı. daha neyin kafasındasın? bu statü sen şike yaptın diye çıktı ortaya. türkiye ligi tarihinde hiç oldu mu böyle uygulama? hayır yok. neden sizin şike yaptığınız sene çıktı ortaya. biz zaten şampiyon olmuştuk normal lig bittiğinde sahanızda yine şampiyonluğu kutladık; geç de olsa.

    - fenerbahçeli taraftarlar kırgınmış. koreografiyi o yüzden yapmıyorlarmış. daha önce çok kez görsel şov yapmışlar da bilmem ne. güzel kardeşim tamam hazmedemiyorsunuz ama bari saygı duyun. deyin ki; çok güzel olmuş, daha nice koreografilere. inşallah bizimkiler de daha iyisini yapar dersin de rekabet olur belki. hasetinizden çatlayacaksızın resmen.

    - son hatırladığım tespitim de hocamızın arkasındayız dedi sanırım. işte o an yaktım bi' sigara ve yaslandım arkama. kocaman gururumuzsun aykut kodaman.

    son olarak şu arkadaş konuşurken altyazı neyim birşey yapın, bir el atın duruma. dediklerini anlayamıyoruz. boomcu onur bile daha anlaşılır konuşuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın