• 6
    sabri ve emre çolak niçin form düşüklüğü yaşadı? sorularının cevabıdır. form düşüklüğü veya yeteneklerin gelişmeyip gerilemesinin hesabını her boku hocadan bilen ve bekleyen yönetim vermelidir. sabri az çalıştı, emre şımardı, engin çok öfkeli, furkan belirsiz !!. oyuncular senin malın, sorunları çözecek sistemlerin yok ise taraftar ile yönetim arasında ne fark var?

    hocana sistem, donanım vermeden neyin hesabını sorabileceksin? hocalar iyisiyle doğrusu ile insandır. sistem kurmadan, sistemi sürekli ve kararlı geliştirmeden bireysel hoca performansları ile devlerle nasıl mücadele edeceksin?

    rezerve lig için uğraşmadan hangi gençlere veya transferlere yatırım yapabilirsin? rezerve lig olsa sabri belki eboue'den daha formda olabilirdi. veya furkan veya alt yapıda forma giymeyi bekleyen diğer gençlerimiz.

    kurumsallaşma şirket yönetimleri için nasıl şart ise spor kulüpleri içinde yetenek geliştiren kurumsal sistemler şarttır.

    galatasaray yönetimi devrim yapmalı. bireysel gündelik sistemlere takılmamalı. galatasaray yönetimi nasıl mali sorunlarla uğraşmakta ise bu konuda da dünyaya örnek modelleri tasarlamalı ve uygulamalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın