• 151
    yillardir biz samsunlu sözluk yazarlarina iskence cektirmis takim. gecirdikleri kazadan sonra ne olduysa bir turlu toparlanamadilar. oysa ki, hem sehir olarak, hem futbol sevdasi olarak son derece guzel ve hos bir sehirdir samsun. eskisehir gibi, bursa, gibidir. bu guzelim fuar sehri ikinci ligte surunuyorken götu boklu 100bin nufuslu belediye takimlari super ligte top oynuyor.

    halk umudunu kesmis. oysa zengini cok zengindir samsun'un. destek olunsa, atesli seyircisi ve guzel stadiyla cok daha iyi yerlerde olurdu samsunspor. o meshur kazadan önce babamin kombinesi vardi ve her hafta maca giderdik. nedense kaza icimizdeki futbol yanginini söndurdu.

    buna benzer bir ayip da izmir'dir. turkiye'nin en buyuk ucuncu metroplunden bi ski dogrultup adam gibi takim cikaramadi koca izmir. kendi icinde ikiye hatta uce bölunmus kucucuk bir sehir haline gelmis. altay - karsiyaka - göztepe birlik olsa bir cati altinda bulussa yemin ediyorum sampiyon bile cikarirlar izmir'den.

    hem samsun hem de izmir iki guzide liman kenti. iki muhtesem ve futbol icin elverisli iklime sahip, yabanci futbolcularin zevkle gidecegi deplasman. gel gör ki ikisi de futbol olarak alt liglerde surunmekte....
App Store'dan indirin Google Play'den alın