• 23
    mühendis oktay, bir gençti. öldürüldü, atkısındaki renkten ötürü. utanç duyuyor muyum? evet. vicdanını çöpe atmamış her insan gibi, tribünlerde bu gencin katillerinin reislik etmesinden doalyı utanç duyuyorum. utanç duymayanlardan da rica ediyorum, bir daha fenerbahçe taraftarına şikeden neden utanç duymadıklarını sormasınlar. zira şikeyi de onlar değil, aziz yıldırım ve yöneticiler yaptı, değil mi?

    bu utanç duymama meselesinden daha vahim bir şey de var ki o da bu başlık altında bu cinayeti masumlaştırmaya çalışan tiplerin oluşu. "efendim olayları tarihi şeylerinde..." diye bik bik ötenlere sormak istiyorum, ulan, iki renk yüzünden bir gencin öldürülmesinin tarihi mi olur? delirdiniz mi? vicdanınızı ne yaptınız siz be, nasıl insanlar olmuşsunuz? iki saniye düşünsenize, kardeşinizin böyle öldüğünü bir düşünün. benim kardeşim var ve ona böyle bir şey olacak, o 'ama tribüncülük' laflarıyla olayı masumlaştırmaya çalışanları bulur o tribünlerini yediririm onlara.

    çok açık söylüyorum: gönlüm isterdi ki katilleri müebbet yesin. ben yapmıyorum usta, ben de kızıyorum ediyorum, yeri gelir biz de gireriz kavgaya o da başkadır, ama ben kimseyi öldürmüyorum. başkası da öldürmeyecek. hele de böyle bir sebeple. öldürecekse, cezasını çekecek.

    onu öldürenler, leedsli ingilizleri de öldürdü. cinayeti masumlaştıranlar, o iki cinayeti de masumlaştırdı. utanıyorum, evet, bunları yazmak zorunda olmaktan dolayı utanıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın