• 17
    öncelikle şunu diyeyim ilgili olay çok kötü ve yaşanmaması gereken bir olay imiş. ki bu olayı gerçekleştirenlerin hala tribünlerimizde "reis" olarak bulunması acıdır ancak;

    ben niye utanayım, galatasaray camiası niye utansın bu kötü olaydan onu anlayamıyorum. beşiktaş taraftarı kendisine yasak olmasına rağmen sözde ultras geyiğine (gbkz: engelli(!)) basketbol mücadelesini basmaktan, yaptığı ırkçılıktan, çıkardığı sayısız olaylardan, maç günü olsun olmasın üzerinde sarı kırmızı gördüğü bir insanı beşiktaş çarşısında tartaklamaktan(ki karşılık gelirse daha daha ileri gitmekten) utanmazken , fenerbahçe tribünleri açtığı aşağılık bile denmeyecek onlarca pankarttan, türk futboluna ektikleri nefret tohumlarından, yine çıkarttıkları olaylardan, sırf üstünde sarı kırmızı bir ibare var ya da plakası gs diye cadde'den geçirmediği araçlardan, daha geçen yıl yaşattığı terörden anarşiden utanmazken galatasaray taraftarı geçinen bir kaç gerizekalının fi tarihinde yaptığı bu olaydan ben niye utanayım ulan?

    nitekim bu olayı gerçekleştirenler bugünde orada burada karaborsayla filan uğraşan benim gözümde gerçek galatasaraylı olmayan tiplerken niye utanayım, evet kınarım yapana yaptırana küfürde ederim ama kendimi bu utanca sokmam çünkü gerçek galatasaray taraftarınında camiasınında utanılacak bir durumu yoktur. habu adamların tribünde reis olmasından utanıyorsanız her gün her yeri karartmanız lazım, çünkü bu adamların galatasaray tribününe yakışmayacak mühendis oktay olayından çok daha büyük bir çok kötü yönleri vardır.

    kısaca her ortamda kendi camiasını itin götüne sokmak için bir yol bulan galatasaray taraftarı olmayın rica ediyorum. evet kötü bi olaymış, evet yapan insanların allah belasını versin ama bu olayı tüm galatasaray taraftarına hatta camiasına mal etmek tam manasıyla öküzlüktür alet olmayın.

    özet geç diyenler için not: illa utanacaksanız ülkemizde ki futbol fanatizmi adına yapılan onlarca olaydan komple utanın, galatasaraylılığınızdan değil bu ülkede ki herkes adına utanın, çünkü her derbi öncesi beşiktaşta, cadde'de, istiklal'de bu olay gibi bir kişiye 30 kişi saldırılan bir çok olay oluyor, o insanların ölmeden kurtulması sebebiyle sanki her yeri isviçre, mühendis oktay olayınıda gül bahçesindeki deve dikeni gibi görüp camianızı itin götüne sokmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın