resim
Johan Erik Calvin Elmander
Takım:Holmalunds IF
Mevki:Santrfor
Yaş:43
Boy:1.88
Uyruk:İsveç
  • 1923
    bazen galatasaray muhabirlerine özenirim. aslında hep özenirim sürekli takımın yanındalar izliyorlar diye. sıkılırsın lan sonuçta iş o diyenler oluyor aşk olduğunu bilmeden ben takmıyorum onları. sürekli canlı yayınlansa da antremanları her gün izlesek diye içimden geçiriyorum hep. her hallerini her anlarını izleyelim diye. maç dışında herhangi bir görüntüleri düştü mü nasıl da heyecanlanıyorum izlerken.

    fakat bugün artık sonunda bu isteğimden vazgeçtim dolaylı yoldan kendisi yüzünden. demek ki antremanları her gün izlesek, orada bariz bir gol kaçırsa, hasta olsa kuvvetsiz kalsa da kötü bir hafta geçirse, takımdan birine pozisyon gereği bağırsa sıçtık. demediğimizi bırakmayacağız sana. geçen sene takım için neler yaptığını unutarak hem de. geldiğinden beri bir maç bile koşmadığını görmememize rağmen. parasını sonuna kadar alıp yan gelip yatan futbolculara her yıl her takımda onlarcasına tanıklık etmişken.

    seni sadece maçlarda görsek daha iyi elmander. en azından işine gösterdiğin saygıyı, sevgiyi, takımına duyduğun sevgiyi, hırsı 2 kötü hareketinle piç etmemiş oluruz. senin gibi bir adama daha az saygısızlık etmiş oluruz. böyle daha iyi ulu johan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın