• 283
    geçen hafta galatasaray futbol takımı başlığının silindiği gün mesaj kutuma gelen onlarca size ait bir entry silindi mesajından sonra hafiften bi dumur oldum. nedenine baktım ve silinme gerekçesinin ''forum' olduğunu ve silen moderatör'ün de neverfall arkadaşımız olduğunu gördüm. kendisiyle daha önceleri fatih terim'e yönelik bazı eleştirilerinden dolayı bir tartışma yaşamıştık. ben nick altına girip kendisine bişiler yazmıştım. ilk olarak aklıma direk bu olay geldi, içim fesat olacak ki adamı kin tutmakla suçladım kendi kendime. o anlık sinirle nick altından kendisine küfrettim ama sayfayı yeniledikten sonra sildiği entrylerin ''bir yanlışlık sonucu'' olduğunu gördüm ve hakaret içerikli yazımı sildim. görmemesini umut etmiştim ama ne yazık ki görmüş ve bana şu mesajı yazmış.

    ''küfür için teşekkür ederim hocam, canınız sağolsun. ama bir yanlışlık sonucu sildim entryleri özür dileri. hayatım boyunca kimseye kin tutmadım, size karşı da bir kinim yok, fatih terim konusunda ne yaşadık sizinle onu bile hatırlamıyorum. neyse yine de canınız sağolsun, eyvallah.''

    açıkçası bu mesajı okuduktan sonra utancımdan yerin dibine girdim ve kendisine bir şey yazamadım. daha sonra pişmanlığımı herkes görsün istedim ve buraya yazmaya karar verdim. eğer bu entry'yi sonuna kadar okuyan olursa lütfen eksilesin. eksilesin ki daha da pişman olayım.

    özür dilerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın