resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 3008
    bugün beşiktaş'ın stadına onay çıktı..yani..inönü stadı, mevcut yerinde yıkılıp yeniden yapılacak...oysa adnan polat ne yapmıştı? bir an önce kendi koltuğunu sağlama alabilmek için acele ile bizi şehrin en ücra yerine yollamıştı ...hatta o kadar acele ettiki (seçime güçlü girebilmek hesabı ile) stadın yollarını bile yapmadan takımı oraya yolladı..eğer kendini düşüneceğine camiayı birazcık düşünseydi, bu işi aceleye getirmez ve o stadıali sami yen'in olduğu noktaya yapmak için elinden geleni yapardı..

    ben o şekilde bir çaba sarfedildiğini hiç hatırlamıyorum..proje bir an önce galatasaray seyrantepe'ye gitsin şeklinde oluşmuş ve uygulanmıştı..

    ayrıca bugün beşiktaş'ın yaptığı gibi bursaspor camiasının da stadlarına nasıl sahip çıktıklarını ve şehir dışına gitmeyi reddettiklerini hatırlayalım..

    adnan polatı'ın hesabı hem akp ye yaranmak (m.köy arazisini onlara vererek) hem de taraftarın gözünü boyayıp koltuğu kaptırmamak üzerineydi..ne oldu ikiside yalan oldu..şimdi bu adam benim gözümde galatasaray'lı bile değildir ..umarım tez zamanda ışın çelebi ile birlikte bu kulüpten ihraç edilir..
App Store'dan indirin Google Play'den alın