• 123
    ilk iki maç sonunda 0 (yazıyla sıfır), ilk 3 maç sonunda 1 (yazıyla bir) puan alabildiğimiz şampiyonlar ligi grubumuzdaki son maçımız, avrupa'nın en iyi 16 takımından biri olmamız için önümüzdeki son engel. manchester ve braga maçlarından puansız ayrılıp, cluj ile sami yen'de oynadığımız maçta doğa şartlarına takılınca çok büyük bir kesim avrupa'ya veda edeceğimizi, en iyi ihtimalle uefa'ya kalacağımızı düşünüyordu. 6. maçlar öncesi oluşan tabloya baktığımızda ise yenilgi durumunda bile üst tura kalma ihtimalimizin olduğunu görüyoruz. bu tablonun keyfini çıkaralım.

    şimdi son 16 için, avrupa'ya galatasaray adını tekrar haykırmak için atacağımız son adımda öncelikle kendi işimizi kendimiz görmeye çalışacağız. fatih hoca'nın oyunların savunma psikolojisine girmemesi için çift forvetle çıkması ve hedefsiz olmasından dolayı nispeten rahat ve açık oynaması beklenen braga'nın bu durumunu avantaja çevirmeyi düşünmesi bunun kanıtı. yenilmemiz durumunda bizi üst tura taşıyacak manchester united galibiyeti, bizim bu gece için 'acil durumlarda çekilecek el freni''nden ibaret ve umuyoruz ki buna gerek kalmaz.

    ali sami yen cehennemimiz, şampiyonlar ligi'nde bu sezon en azından 1 maç daha görmeyi hak ediyor; en azından üst tur, sonrası allah kerim. koy da gel cimbomum, turu kap da gel. yolumuz açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın