• 40
    ligi uğruna feda ettiğim maç bu. buradan turla dönmemiz demek hem maddi hem prestij açısından çok büyük değer kazanmak demek. sikmişler bizim süper ligi. hala bunu göremeden takımın aldığı kötü sonuçları eleştirenler var.

    takımın en iyi türk oyuncusu selçuk inan 27 yaşında oynuyor ilk şampiyonlar ligi maçını. gördük alex ferguson 20 yaşına gelmeden tecrübe kazandırmaya çalışıyor. o yüzden bizim takımın ikisini hatta kupa dahil üçünü kaldıramaması, konsantrasyon kaybı yaşaması normal. dortmund gibi müthiş bi takım geçen yıl gruplardan çıkmadı tecrübesizlikten. ama ligde şampiyon oldular. bu sene de ligde kötüler ama cl'de çok iyiler. o yüzden ligde alınan kötü sonuçlar zerre sikimde değil. yeter ki bu maç iyi bitsin. gruplardan çıkalım. sonra elenelim şampiyon olalım. seneye ikisini birden rahatlıkla yaparız. ama bu sene böyle olması lazım.

    o yüzden braga maçı çok daha önemli. her şeyden önemli. bizim misyonumuz türk olmayan takımları yenmek. ne takımın ne de teknik ekibin moralini bozmaya gerek yok lig için. aksine bu braga maçı için kenetlenmek zamanı!
App Store'dan indirin Google Play'den alın