• 817
    normalde sözlük yazarları bu gibi şeyler yazdığında abartıyorlar mı yoksa gerçekten bu kadar güçlü mü bu kulübe sevgileri diye düşünürüm. özellikle istanbulda yaşayan taraftarlarımızın neler hissettiğini çok merak ederim. bu duyguları benden daha yoğun yaşadıkları kesin ama her hafta maça gitme imkanının olması, oyuncularla aynı sokakta yürürken karşılaşma imkanının olması belki galatasaray bünyesinde sporcu olmak yada çalışmak için benden daha şanslı olmak nasıl birşey hep merak ederim.

    samsunda doğup büyüdüğüm için bana oyuncular için gözyaşı dökmek, yemek parasından kesip maça gitmek, kavga çıkacağını bile bile belkide ölüm riski olmasına rağmen deplasmanlara gitmek*, eşini dostunu terkedip huzuru bu armada bulmak nasıl birşey acaba derim hep... bunlar bana çok mantıksız geliyor. belkide dediğim gibi diğer yazalar kadar yoğun yaşayamıyorum bu duyguyu.

    en azından az önceye kadar böyleydi bu durum. gheorghe hagi başlığına yazarken birden gözlerimin dolduğunu hissettim. uzun zamandır evime gidemiyorum ailemi çok özledim, mahallemi, evimi, odamı çok özledim. belki bununda etkisi var bunda ama emin olamıyorum. entry'nin buradan sonra nasıl devam edeceği hakkında da pek bir fikrim yok parmaklarım istemsiz çalışıyor şu an...

    gurbet zor be sözlük... keşke şu üniversite kendi memleketimde olsaydı da evimde uyusaydım bu gece...
App Store'dan indirin Google Play'den alın