resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 3887
    bu sezon savunmanın en büyük zaafı.

    - 2 ekim 2012 galatasaray braga maçı, sezon başı kamp yapmadı, geç alındı, hamdı, braga'nın attığı ilk golde geriye koşmaya tenezzül etmedi. dany karşıladı, semih karşıladı, riera ve selçuk bile 2. şuta kayarak müdahale etmeye uğraştı, kadrajda yoktu.

    - 6 ekim 2012 galatasaray eskişehir maçı, hadi yine sezon başı kamp yapmadı, geç alındı, hamdı, döküldü 58'de oyundan alındı. milyon bariz hata, 0 katkı.

    - 19 ekim 2012 gençlerbirliği galatasaray maçı, jimmy durmaz'ın attığı golde yayda olması gerek, orada yok. 3. gol.

    - 23 ekim 2012 galatasaray cluj maçı, lakayt atılan penaltı, giden 2 puan. bu biraz abartı oldu. ama kendisini sevmediğimi alınmadan önce de yazmıştım.

    - 16 kasım 2012 galatasaray karabükspor maçı, rakibin göbekten gelen her pozisyonda ortayı yarması, yenen 3 gol. tek tek yazmayacağım.

    savunmanın en büyük zaafı melo. geçen sene fiziken iyi durumdaydı, hata yapsa da toparlıyordu bir şekilde. sezon başı kamp yapmamış olmasının ekmeğini yiyor adeta. herkes "abi kamp yapmadı ondan ya" diyor. ekim'in ortasında "bana 1 ay lazım" diye açıklama yapmıştı. lan hıyar, devre bitiyor, neyin 1 ayı?

    zaten fiziken iyi değil, kendine olan aşırı güveninden dolayı da hata yapmaktan çekinmiyor. geçen sezon 85'te iki kişinin arasına dalıp çıkabilen adam, şimdi kaptırıp arkadan çekiyor, ikinci sarıyı görüyor (bkz: 30 kasım 2012 galatasaray gaziantepspor maçı)

    bugünkülerle birlikte 7 sarı kart görmüş 15 maçta. zaten fiziksel olarak sıkıntıda olan bir ön liberonun 20'de sarı kart görüp hamle sertliğini de sıfırlaması ne demek?

    gelen rakibi karşılayan yok. aloo.
App Store'dan indirin Google Play'den alın