• 6469
    2012-2013 sezonunda da hedeflerine emin adımlarla ilerleyen takımımız. her ne kadar önüne bizans oyunları çıksa da, fatih terim önderliğinde takımımız bu engelleri de teker teker alaşağı etmeyi bilecektir.

    bu sezon üç kupada hedef var. öncelikle şampiyonlar ligi'nden başlayalım. şamiyonlar ligi'nde hedef, gruptan çıkıp bir üst tura yükselmekti. bu da son maçlar öncesi olur umuduyla bakacak olursak ilk hedefimizi gerçekleştirmiş bulunuyoruz. yani bir üst turda (bana göre) elensek dahi "niye elendik" gibi yaygara koparmaya gerek yok. zira 5 yıl sonra katıldığımız bir şampiyonlar ligi'nde ilk senede ikinci tur vizesi gayet makul, en çok da ekonomik anlamda bunu söyleyebiliriz. fakat ikinci turu geçersek eğer, buradan sonra oluşan sportif başarı bonusumuz olacaktır, özellikle ekonomik olarak.

    ikincisi ve belki de en önemlisi süper lig şampiyonluğu. en önemlisi diyorum, çünkü bu sene şampiyon olursak bu rakiplerimize büyük bir darbe vuracaktır. psikolojik baskıyı ele geçirmekle kalmayıp, ekonomik olarak yüksek bir gelir, artacak olan sponsorlar, forma satışları ve kombine sayısında da büyük bir ivme yakalayacağız. ayrıca şampiyonlar ligi için ön eleme yapmayacağız. bu en önemli nokta. bu sayede futbolcularımız hem iyi bir tatil yapacaklar hem de sezona erken başlamamış olacağız. eğer ki şampiyonlar ligi'ne giden tek takım olursak da, ekonomik olarak yine bonus bir gelir elde edeceğiz. kısacası bu sezon alınacak bir şampiyonluk hem ekonomik hem de psikolojik olarak rahatlamamızı sağlar, rakiplerimizin önüne geçeriz.

    üçüncüsü ise türkiye kupası. 7 yıldır bu kupayı kazanamıyoruz ve bu sene artık buna son vermemiz gerekiyor. ekonomik olarak yaratacağı geliri söylemeye gerek yok sanırım. tff her ne kadar işin bokunu çıkarsa da, artık bu kupaya uzanmamız şart.

    bu üç hedefte elde edeceğimiz başarılar ile artacak olan sponsor gelirleri kulübümüz ekonomisine büyük bir rahatlama getirecek. artık daha sağlam bir şekilde yapacağımız transfer hamleleri ve daha sağlam bir ekonomik duruş sergileyen galatasaray olacak.

    göreyim ben takımımı!
App Store'dan indirin Google Play'den alın