• 13
    bu konuda herkesin mutlaka benzer anıları vardır. benim ise bir kaç tane anım var.

    - birgün rüyamda sayısal lotodan 3 rakam gördüm. ertesi gün o üç rakam ile kombine olacak şekilde 7-8 tane kupon oynadım. en büyük 4 bildim :) ama o üç rakam tuttu!

    - birgün rüyamda "malabadi köprüsü" şarkısını duydum. bizim kahvede kulakları çınlasın bir turgut abimiz vardı devamlı bu şarkıyı söylerdi okey oynarken, ordan aklımda kalmış. sonra şarkıyı söyleyenin (bkz: süleyman akdı) * olduğunu gördüm. ertesi gün at yarışı bültenine bakarken "malabadi" diye bir atın koştuğunu gördüm. o atı tek attım. kuponun geri kalanlarına ise çeşitli atlar yazdım. ama süleyman akdı'nın bindiği hangi at varsa ekledim kupona. sonuç malabadi geldi. 4. ayakta süleyman akdı'nın bindiği at fotofinişte yarışı kaybetti, kupon 5'de kaldı. gerçi çok para vermedi ama üniversite öğrencisi olan bana ilaç gibi gelecekti.

    - yine bir gece rüyamda fiorentina'yı maç yaparken gördüm. maçı 1-0 kazanıyordu. ertesi gün fiorentinanın şampiyonlar ligi maçı vardı. tüm kuponlarımda fiorentina maçını oynadım, skor oynadım, alt oynadım, 0-1 arası gol olur oynadım. sonuç maç 1-0 bitti. ama bağladığım diğer maçlardan tüm kuponlar yattı.

    işin özeti. bu amk sakallısı bana çok görünüyor ama işini yarım yamalak yapıyor. eğer birgün neşeli anına denk gelirsek kurtaracak beni. ben buna eminim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın