• 34
    takımın ujfalusi dönse bile popescu seviyesinde acil olarak bir adet defans oyuncusuna ihtiyacı var. zaten eboue'nin bu formuyla ujfalusi sağ bek oynar.
    onun dışında engin, amrabat, emre çolak ve hamit'in form durumları çok önemli.

    hamit: yavaş yavaş maç temposuna alıştı artık sazı eline alması ve maç başlamadan sahada olması içimizi rahatlatacak oyunculardan biri haline gelmesi lazım.çünkü onu bunun için aldık.

    engin: kapalı defansları çözmekte çok zorlanıyoruz oynamadığı maçlarda geçen seneki performansını çok aradık.

    amrabat: bu sene kanatlarda çılgın atsın, rakibi allak bullak etsin, kapalı savunmaların dengesini bozsun, topu sıfıra taşısın forvet oyuncularımızın yanı sıra orta sahadan koşu yapan selçuk ve melo gibi isimlere de pozisyon alma şansı versin diye alındı. ancak henüz istenen seviyenin çok uzağında. kimi maçlarda iyi oynamasına rağmen final paslarını veremiyor.

    emre çolak: kumaşı çok iyi. geçen sezondan beri de gerçekten bazı maçlarda çok iyi oynadı. bir çok renktaş ne yaptığına bakmıyor bu çocuğun. pas trafiğine iyi olduğu günlerde müthiş katkı yapıyor ve o maçlarda rakibi rahat açıyoruz.

    işte bu 4 orta saha oyuncusundan 2 tanesi temposunu yükseltirse başka transfere ihtiyacımız kalmaz. yükseltemezse orta sahada arda gibi kapalı defansları çözecek çok yönlü bir adam bulmak zorundayız. keşke hiç elimizden kaçırmasaydık...
App Store'dan indirin Google Play'den alın