• 19
    kaleyi konuşmaya gerek yok.

    sağ bekte eboue'yi izlemek lazım. ciddi oynamazsa korkarım ki bir sağ bek almamız gerekir, transfer önceliği son sırada ama.

    bir tane stoper almak "zorunda" olduğumuzu belirteyim. ujfa'nın iyi dönmesi çok çok zor. yedeklerde dany ve gökhan var. savunmanın ortasına çok iyi bir oyuncu almak lazım.

    riera'nın performansını görmek lazım. sol bekte son maçlarda iyi gözüktü. hakan da var orada, önceliğimiz değil sol bek pozisyonu.

    orta sahada hamit, melo ve selçuk oldukça iyiler. e engin var, yekta var, var da var. buraya örneğin alper'i almak hiç iyi olmaz, çocuğun önü kapanır.

    ofansif orta saha olarak çok çok çok iyi bir oyuncuya ihtiyacımız var. takımı taşıyacak, önder bir oyuncu lazım. amrabat, emre çolak falan ancak yedek olabilir.

    santrfor için transfere gerek yok. necati kalsaydı iyi olurdu ama olan olmuş. ha illa bir adam söyleyeceksem kesinlikle eder'i söylerim. elmander'in performansı düşük malumunuz, ki ben yükselteceğine yürekten inanıyorum ama yükseltemediği takdirde eder mükemmel bir seçim olur.

    not: sadece ara transfer dönemini değil, önümüzdeki seneyi de kapsar. 4-3-1-2 gibi bir taktiği öngörüyorum, 4-4-2 de geçerli aslında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın