resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 3752
    20 kasım 2012 galatasaray manchester united maçı'nda, 2012/2013 sezonundaki diğer maçlara nazaran daha iyi oynasa da, öyle ahım şahım bir performans sergilememiştir. bilhassa ilk yarıda orta sahada ayağında tuttuğu topları en az 2-3 kere kaptırmıştır. yalnızca hırsı geri dönmüş, bir de hücuma katkısını görebildik tekrar.

    ayrıca, umarım sene sonu takıma katma hatasına düşmez fatih terim. bakın, yetenekse, allah'ı hagi'de vardı. ama bu arkadaş gibi götünü yayıp yatmadı hiç bir zaman. kusura bakmasın kimse, 4 ay yatacaksın, sonra seni eleştirenler nihayet biraz iyi oynayabildin diye bir anda suçlu olacak.

    oldu o zaman.

    edit: bu yazıyı sırtlarının az aşağısından anlayanlara selam olsun. birincisi, iyi oynadı demedim. önceki maçlarına nazaran iyiydi dedim. ikincisi, herhalde buradaki çoğu arkadaşta anlayacak kapasite vardır ama ben gene de yazayım anlayamayanlar için, melo profesyonellikten ve saygıdan bihaber demek istedim. galatasaray'ı oyala oyala oyala, oyalarken de yat çalışma... isterse bundan sonra hep geçen seneki gibi oynasın. ben bu adama güvenmem.

    ha bir de, !!!111!!birbirbir!!11
App Store'dan indirin Google Play'den alın