resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 3724
    şimdi 2 tane final maçı oynicaz cl'de. biri bugün manchester maçı, diğeride deplasmanda ki braga maçı. melo bu tür maçlarda iyi oynayıp, hatta maçı bize kazandırması için alındı. 4 milyon euro falan civarında da para alıyor sırf bu yüzden.

    şimdi bekledik, hazır değil yazın tatil yaptı falan dendi. okey dedik geçen sene çok iyiydi bu sene idare eder bi şekilde. ölüsü bile türkiye ligine yeter dedik. ama işte şampiyonlar ligi nde ölüsü yetmiyor, yetmez de. bugün 4-5 futbolcudan başkasının bu ligde* ölüsü oynayamaz, oynatmazlar.

    özetle, bu maçta da iyi oynamicaksa hiç bir maçta iyi oynamasın çünkü anamızın ligi nde yekta'da o bölgede sırıtmaz. yekta'yı kesinlikle küçümsemiyorum ama arada ki kalite farkınıda anlatmama gerek yok sanırım. yılda 4 milyon euroyu* bu maçlarda oynaması için alıyor. artık hazır değil, daha zamanı var tiriplerini çekemem açıkcası ki herkes melo'yu asarken hazır değil daha zamanı var diyenlerden biride bendim. yani 3.5 aydır kendisini hala hazırlayamadıysa gitsin sezon sonu cruzeiro ya orda rahat rahat hazırlanır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın