• 18
    bundan 3 sene önce galatasaray sözlükte okurken o kadar güzel bir ortam vardı ki, ben yazmayım ortam piç olmasın diye yazar bile olmuyordum. sonra gel zaman git zaman yazar oldum. 3-5 bir şeyler yazmaya çalıştım, her gün bir şeyler yazmasam da kesinlikle her gün bir şeyler okurdum.
    lakin son 3-4 aydır yemin ederim açıyorum ama okunacak bir entry'e bile rastlamıyorum. şu kavgalar yüzünden o kadar çok soğudum ki sözlükten. yazasım geliyor, yazmıyorum. okuyasım geliyor, okumuyorum.
    gerçek manada kabak tadı vermeye başladı şu kavgalar. kaybedilen maç sonrası fatih terim başlığına bir kişi bile olumsuz entry girmemişken en az 846498321 yazar "yine bazı yazarlar fatih terim'e sallayacaklar, bazı yazarlar fatih terim'e laf etmek için ellerine fırsat geçti."bla bla bla tarzı entry. benim dünyada babamdan sonra en sevdiğim isim fatih terim'dir. ama şu fatih terim başlığına girilen entryler çok sıkmaya başladı. kaldı ki insanlar fatih terim'i beğenmeyebilir. bas ofsaytı geç. sen de onun iyi teknik direktör olduğunu entrylerinle söyle ama allah kitap aşkına entry'e "bazı yazarlar tarafından" diye başlama. aynı şey diğer başlıklarda daha da vahim.
    ne olur kavga etmeyin amk. vallahi billahi utanıyorum. hepimiz galatasaraylıysak neyin kavgasını veriyoruz biz. ille de kavga edeceksen özel mesaj var orada. gidin özel mesaj yoluyla istediğiniz kadar küfürleşin ama şu başlıklarda sidik yarıştırmayın ne olur. kendinizi ispat etme peşinde olmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın