• 11
    yaklaşık 2 hafta önce muhendisbey'den özel bir mesaj aldım. sözlükteki kavgalar, küfürleşmelerin zararları hakkında. son 1 haftada küfürleşme ve kavgalar daha da arttı. özellikle yazarların bu başlık altında sözlüğün son durumu ve geleceği hakkında görüşlerini yazmaları son derece faydalı olacaktır.

    1. kavgalar ve küfürleşmeler son derece faydasız. yazarları ve okuyanları soğutmakta. kaliteyi düşürmekte.
    2. sözlüğün ceza sisteminin değişmesinde fayda var. bağımsız bir değerleme olabilir. cezalar ise modern şekilde olmalı. örneğin fatih terim'le, adnan öztürk ile vs vs yazarların soracağı soruları da kapsayan röportaj yapmak gibi. hem ciddi zor bir ceza, hem de faydaları inanılmaz olur.
    3. küfürün dışında galatasaray ve galatasaray'lı kişiler hakkında eleştiri dışında inanılmaz zararlı yazılarımız da var. küfür olsa daha iyi denecek yazılar. bu tür yazılar da zararlı içerik sebebiyle silinmeli. aksi halde diğer yazarlar tepki olarak inanılmaz öfkeli yazılar yazmakta. o yazılar dururken cevap vermemek mümkün değil. bunun adı linç kültürü değil.
    4. daha önce defalarca yazdım sözlük modları proje geliştirmeli. proje yazarları kenetlendirecektir. aksi halde düşman yerine birbirimizi yemekteyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın