• 6413
    artik futbolculardan biri veya gruplar mi dersin, yönetici mi dersin, teknik taktik ekibi mi dersin, taraftari mi dersin bilemem ama takimin kimyasini bozan bir seyler var.

    gecen sezon oynanan oyuna bakiyorum, her futbolcumuz sanki yillardir fanatik galatasaray'li gibi oynuyor. biri köseye sikistiginda 2-3 futbolcu yardima kosuyor. görmeden ve kimin ne yapacagini tahmin ederek oynuyolar. bir de melo'nun akillara zarar oyunu var. aliyor, veriyor, supuruyor ve gol tehlikesi yaratiyor.

    bu sezon tam tersi. herkes kendine oynuyor ve kendi kralliginin pesinde. hamit korner diregi yakinlarinda baski yiyor ve en yakin takim arkadasi 30 metrede. zira burak köse direginde yalniz kaldigi icin tek basina mucadele veriyor. bir de melo var ki evlere senlik. gecen sene izledigim dunyanin en iyi ön libero performanslarindan biri gitmis, yerine portekizce konusan kavruk bir baris özbek gelmis.

    takimin gecen seneki kimyasini bozan, gecen seneki kadronun temel taslarinin sakat olmasi veya dusuk performanlaridir diye tahmin ediyorum.

    muslera : gecen seneki performansinin bir tik altinda.

    ujfalusi : malesef yasi da dusunulurse ciddi sakatligi var.

    melo : ahh ah!

    selcuk: istikrarli oyuncu. yaninda kendini tamamlayan partneri ile hep etkili.

    elmander : gecirdigi sakatliklar nedeniyle bir turlu devamlilik saglayamadi. ama formunu yakalayacagina kesin emin olabilecegimiz tek oyuncu elmander. bu sene biraz sanssiz.

    iste, gecen seneki bu 5 temel tasin performanslari sayesinde sampiyon olduk. bu 5 oyuncu ayni anda sahada ve performanslari yerindeyse cimbom'un bilegi zor bukulur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın