• 2699
    unutulmaz maçlar belgeselinde mehmet cansun ve fatih terim, 3 kasım 1999 galatasaray milan maçı'ndan bahsederken, hani bize aldığımız uefa kupası'nın yolunu açan maçtan, derler ki, "son 5 dakikaya 2-1 yenik durumda girmemize karşın kimsenin aklında kazanamamak yoktu, öyle olumlu, kazanacağımıza inanan bir hava vardı". hatta maçın özetini izlerseniz, maçı anlatan spikerin de 3. golden sonra "yüreğimde vardı, böyle bitmeyecekti" şeklinde cümleler kurduğunu duyabilirsiniz. yani şampiyonlar ligi'nde, milan'a karşı oynarken son 5 dakikaya 2-1 yenik girmişsin, öyle bir hava var ki tribünde, spiker bile hissediyor bu havayı basın tribününden.

    şimdilerde ise 80'lerde maç 1-0'ken metroda sıkışmamak için braga maçını erken terkeden bir taraftarımız var. karabük maçı'nda bile yenik durumdayken futbolcusunu ıslıklayan, maç sonrası yıllarını galatasaray'a vermiş hocasına git diyebilen.

    20 kasım 2012 galatasaray manchester united maçı'nda ilk golü yiyen taraf olursak seyreyleyin siz cümbüşü. sonra çok beklersiniz o milan, real madrid, neuchetel xamax zaferlerini...
App Store'dan indirin Google Play'den alın