• 2684
    başkalarını ya da başka yerdekileri bilmiyorum. ben gördüğümü yazacağım.

    şimdi yaklaşık 15 senedir maçları izlediğim bi yer var. 2011-2012 sezonunda takım o yıkıntıdan çıktıktan, kadro, teknik ekip, yönetim değiştikten sonra böyle benim izlediğim yerde maçları izleyen kemik bi tayfa oluştu. hepsiyle de zaten mahalle anı olduğu için gayet samimi olduk. maçlar dışında da görüşmeye başladık. neyse konu bu değil.

    bu içinde bulunduğumuz 2012-2013 sezonunda bu mekanda garip bi şekilde yeni elemanlar belirmeye başladı. bye ergen filan değiller ha. bildiğin kahve dayıları orta yaşlı ya da daha büyük. bu amına koduğumun dümbükleri geçen sene bi derbilerde piyasaya çıkanlar. ben biliyorum 10-15 kişi izliyorduk takım şampiyon olmadan önce. hele ligin ilk yarısı daha da azdı geçen sene.

    eminim sizin de maç izlediğiniz yerlerde bu adamlar ortaya çıkmıştır. transfer yapıldı ya, takım şampiyon oldu ya ortaya çıkmışlar. skor taraftarları ne demek ben bu sene gerçekten anladım. bir sürüler la öyle böyle değil. hadi izliyorsun anlıyorum da böyle bi de ergen gibiler amk. takım puan kaybediyor takımda kim varsa ana avrat küfrediyorlar. selçukla muslera'ya küfredeni bile gördüm. en çok küfrettikleri adam da imparator.

    uzun zamandır sözlüğe girmiyordum valla. hem imkan yok hem vakit. bi kaç gündür bakıyorum bu şampiyonluk ve transferlerden sonra ortaya çıkan taraftarlar her yerdeymiş. hadi burası kısıtlı yazar alımı yapıyor da zihniyet farkı yok yine de o kahveye gelmeye başlayan adamlarla.

    bir sürü puan kaybedelim bu seyirciler de saklandığı yere geri dönsünler de yine biz bize kalalım. 2 senedir kullanımda olan arena'da bu sene patlayan kombineleri de anlarsınız işte bu şekilde. gerçi endüstriyel futbol böyle işte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın