resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 734
    bazı şeyleri anlamıyoruz. hagi eleştirilemez değil. fikirlerine uyuşmaz, düşüncelerine ters gelir eleştirmek en doğal hakkın. bunun yeri, zamanı ve üslubu önemlidir. sen kalkıp, galatasaray efsanelerinden birine, ekran başında böyle eleştiremezsin. hele hele "florya'ya girmesin. defolsun gitsin" tazı konuşmayı hiç yapamazsın. fatih terim'in ikinci döneminde de çıkıp biri aynı cümleleri kursaydı ve şimdi böyle fotoğraf çektirseydi ne derdik?

    ben ve çoğu kişi de hagi'yi yetersiz görmüştür. galatasaray teknik direktörü olmayacağını düşünmüştür. kimse böylesine laflar etmemiştir ama. o fener maçından sonra ağladığım zaman, kaybedilen üç puana ağlamamıştım ben. üç sıra arkamda, hagi'ye ana avrat düz giden, maksimum 15-16 yaşındaki çocuğu görünce sinirden ağladım. çocuğa vursam, dövsem ne fayda diye düşündüm. içimden geçmedi değil. belki de o çocuğun galatasaraylı olmasındaki sebep, hagi'dir.

    olay sadece kişisel bazlı, hagi olayı değildir. bülent'e, hiç sevmediğim hakan şükür'e , tugay'a , fatih terim'e böyle laflar ettikten sonra ( ki bence kimsenin etmeye hakkı yok. eleştiri yapabilirsin ama böyle seviyesizce değil) bu şekilde sırıtarak poz verirse ben onda samimiyet aramam. kimse kusura bakmasın.

    bu arada yine test yapılmaya başlanmış ve albayrak benden 10 kat daha fazla galatasaraylı çıkmış. peki sizden kaç kat daha fazla galatasaraylı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın