• 9
    sözlükle ilgisi olmayan bir düşmanlıktır. *. bu en başta galatasaray sözlüğe haksızlıktır, yönetimine haksızlıktır, insafsızlıktır... biz burada fatih terim'e düşmanlık yapılmasına müsaade mi edeceğiz yani ya da ediyoruz? fatih terim'e açık açık düşmanlık yapacak adamın bi yerini keserler, ya da onla t.şak geçecek elemanı dakika tutmayız. gösterin bir tane entry diyoruz, yok! ama sözlükte fatih terim düşmanlığı yapılıyor, tabi, kim yapıyor, uzaylılar...

    fatih terim başlığında dörtbin küsür entry'de yüzde 99'u övgü ve tapınma içerikliyken, sözlüğün girişine fatih terim gururla taşınmışken galatasaray sözlük'te fatih terim düşmanlığı yapılıyor diyeceksiniz? çok büyük bir haksızlıktan başka bir şey değil bu kusra bakmayın.

    eleştiri olur, hocanın bizzat kendisi yaptığı hatalardan dem vuruyorken herkes uslubunca eleştirir, ben de transferleri eksik buluyorum misal. ama galatasaray'ın en büyük değerlerinden birine düşmanlık, nefret, kin falan filan mümkün değil bu sözlükte açık söyleyelim. hele kulubümüze bunca büyük başarı yaşatmış, yıllarını kulube vermiş biri ile dalga geçmek, kafaya almak, t.şak geçmek filan. hissedildiği an gereken yapılır, çünkü burada galatasaray ve galatasaraylılık her şeyden önce gelir. galatasaray'a ve değerlerine zarar verecek türden yaklaşımlara müsaade edilmez. (u: keşke ihbar butonu herkese açık olsa da herkes ihbar etse varsayılan bu tarz entryleri, bizde gereken neyse yapsak. )
App Store'dan indirin Google Play'den alın