• 102
    oyun hakkında iyidir, kötüdür demek bana düşmez; kaldı ki benden fazla fm hatta cm tecrübesi olan arkadaşlar vardır ki onlara bırakmak lazım bu kritiği. fakat ben yine de yaptığım bikaç değerlendirmeyi açıklamak istiyorum.

    öncelikle oyun kolay, zor demek için bir sezon geçirmeniz şart. misal ben dortmund ile ilk 8 hafta 3 mağlubiyet 3 beraberlik 1 galibiyet alırken, ilk yarı bitiminde 4 mağlubiyet 5 beraberlik 8 galibiyet almıştım. ve de sezon sonu ligi 4. bitirdim vs vs... yani anlayacağınız oyun siz alıştıkça kolay geliyor, takım taktiği ve antrenman sistemini oturttukça işlemeye başlıyor.

    transferler daha derli toplu olmuş. bir oyuncuyu aramak istediğinizde misal xavi tipinde birini aramak istiyorsunuz, xavi'nin profiline girip benzer oyuncu bul diyorsunuz ve onun özelliklerinde çoğu oyuncu karşınıza çıkıyor. bunun yanında futbol direktörü size transferde yardımcı oluyor, gidip brezilya'dan, arjantin'den genç yeteneklerle sözleşme yapıp, son kararı size bırakıyor. bu oyunun gerçekçiliğini 2 misli katına çıkarmış, çok iyi gerçekten.

    antrenman sistemi ilk başta karışık gelecektir, ki bu çok normal. ilerleyen zamanlarda hangi sistemin taktiğinize daha faydalı olacağını düşünürseniz onu uygulayın derim. misal ben takım uyumunu kullanıyorum sezon başında, daha sonra hücum, savunma ve yeniden takım uyumuna dönüyorum.

    oyun motoruna laf etmek istemiyorum, çünkü patche ihtiyaç duyulduğu çok aşikar.

    bana kalırsa oyun iyi, fakat eksikleri de yok değil. unutmadan orjinal alın, aldırın. artık korsan alıp da ''crash dumps hatası var bunda, ne biçim oyun bu?'' demenin modası çoktan geçti. türkçe çıkmasıyla alakası yok. skidrow bile göreceksiniz ki, 2. patchten sonra beyaz bayrak çekecek; sega artık işi sıkı tutuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın