• 196
    http://f1211.hizliresim.com/13/5/fn3rv.jpg

    su resim yuzunden yerden yere vurulan taraftar grubu. lan ben de sevmiyorum bursaspor taraftarini. zaten galatasaray'in maclarini izlediginde diger takim taraftarlarinin hicbirini sevemezsin. sevmeye de gerek yok. dusman olmak? dusman olmaya da gerek yok amk. besiktas gibi semt takimi degiliz ki gidip anadolu takimlari ile kavga edelim.

    bir de su resimden demagoji yapanlar var anasini satayim. tipik bir kesimin klasik davranisi. duygu somurusunden baska bir sey degil. delinin biri falanca mahalleye saldiricaz demis, o mahalledeki herkesin oyle oldugu ne malum? hadi diyelim ki bursaspor taraftari o mahalleye gitti ve meydan okudu. peki karsisina cikacak olanlar kim? akli basinda, isinde gucunde olan biri zaten cikmaz. yine karsilarina cikacak olanlar da muhtemelen bursaspor taraftarindan daha gerizekali, pkk sempatizani orospu cocuklaridir. her yeri yakip yikarken kimse duygu somurusu yapmaz, ama adamlara diklenince "piss fasistllleeeer :(" diye saga sola damga vururlar. su elit! kimliginizi birakip su orospu cocuklarina biraz sesinizi cikarsaydiniz bu kadar otemezlerdi, serap'lar yakilmazdi belki, ha?

    not: bursaspor taraftari gibi bicaklarla, sopalarla, silahlarla karsilik verin demiyorum. bu ic savastan baska bir sey dogurmaz. tam da dedigim gibi, sadece sesinizi cikarmaniz yeterli. kendi ulkenizde, seref yoksunlarina ses etmezseniz serefsizce yasamaya mahkum edilirsiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın