• 182
    daha önce de belirttiğim gibi milyon tane sorun yaşayan, şu anda steve nash dışında geçen seneden bile kötü olan takım. sezon öncesini 0-8* ile geçtiler, skoru geçtim tam kadro iken bile çok kötüler. orlando'nun 2. yükseliş döneminin kopyasını oynamaya çalışıyorlar ama mike brown aklıyla ancak bu kadar olur. gasol dışarıda rezalet oynuyor. o sistemin en önemli noktalarından biri olan hücumu 3 numaradan kurmak diye bir şey zaten olamaz. kobe yine aynı kobe olacak, zaten ondan james jones olması beklenemez. artest geçen sezonun başından iyi ama adı üzerinde artest. howard hakkında ise şu an yorum yapmak erken olur.

    sezona kötü girecekleri kesin. tüm sezonu sağlıklı geçirmeleri lazım, yoksa alışma süreci falan derken konferans finalini zar zor görürler, karşılarına rakip çıkabilse göremezler.

    tempo karmaşası** yaşayacaklarını düşünüyordum ben, mike brown'ın mallıklarını hesaba katmadan. eğer orlando gibi oynayacaklarsa kobe ve gasol direk devre dışı kalacaktır. kobe de devre dışı kalabilecek biri değil. bu takıma en az 2 top lazım.

    mental etmenlere bakınca da bynum'ın üçlük atmasından, ciddiyetsizliğinden falan yakınıp da howard'ı almaları komedi.

    bütün bu olumsuzluklara rağmen takımı zor durumlarda taşıyabilecek iki oyuncuya sahip olmak birçok şeyi değiştirir. nash ve kobe'nin ne yapacağı belli olmaz. en geç noel'de belli olacak neler olup neler bittiği. takımın kaderi nash'in ellerinde. bir tane çocuk*, bir tane deli*, bir tane boşanma arefesindeki adam* ve bir tane kobe*.

    lakers şampiyon olursa en iyi koç, en değerli oyuncu ve en iyi yönetici ödüllerini nash'e, en iyi 6. adam ödülünü de nash'in beynine vermek gerekir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın