• 233
    kendisi 29 yasindadir ve fatih terim`i gecen sene tanimamistir.

    bunu neden yazdim, cunku gecen seneden baslayarak fatih terim sempatizani olmus tipler tarafindan fatih terim`e laf soyledigi icin elestiriliyor. onceleri neler yazip da sonra silenleri cok gorduk fatih hoca ile ilgili olsun, adnan polat ile ilgili olsun. eyyamcilik yapan bu tipler kotu gunler geldiginde ilk kacanlar olacaktir.

    galatasaray`imiz su an super ligde lider ve rakipleri de berbat durumda. sampiyonlar liginde ise sadece ismi bile cluj ve braga deplasmanlarinda 3 puani alir, burada da manu`yla kapisir. sadece ismi bile. yani akbabalik bir durum yok.

    benim baktigim nokta ise galatasaray`in maddi durumu. kac milyon lira harcandi bu kadro icin? ve hala ne bir sol bek var elle tutulur ne sol acik. semih disinda guvenecegin stoper yok. melo`yu koca yaz yatirdik. falan filan... yani galatasaray elindeki son barutu da atti, maddi acidan buyuk yukun altina girdi.

    sizi bilmiyorum ama bizim gencligimiz galatasaray batti, fakirsiniz, kapanacak kulup asagilamalariyla gecti, asbaskanlarimiz tv kampanyalari yapti, yillarca kotu sartlarda, kotu kadrolarla sinandik. samiyen tuvaletleri dizimize kadar suyken, pet siselere isedik, cogumuz onu da yapamadik, prostat olacak koca bir nesil bu yuzden.

    fatih terim`e neden simdi sabri uzerinden elestiri getiriyoruz cunku en onemli macimizda kurtarici olarak sabri`yi sahaya surebiliyor, bu durumdayiz.

    kazmaymis, oyle sahalara kazma adamlar lazimmis, guclu, hirsli adamlar oynarmis. ayni macta ki bu 23 ekim 2012 icerdeki cluj macina denk gelir, neden cilizlikta safinazla yarisan emre colak`i aldi o mantikla?

    eboue aksiyormus, sag bek olarak sabriye ihtiyac varmis. ya arkadas allahini seven soylesin o macta sag beke mi ihtiyaci vardi takimin?? adamlar bi adam birakmis ilerde uc kere topla bulustu iki adim atamadan suya gomuldu?? izlemedik mi maci?

    fatih hoca sabriyi oyuna aldi cunku birini almasi gerekiyordu, cunku kadrosu bu. ha sabriyi almasa yine ses etmezdim ama yillar sonra onu gorunce artik dank etti kafama, bu kadari da fazla.

    para yoktu derseniz eyvallah derim ama koca bir transfer donemi milyonlar sacilmisken hala yarim yamalak bir kadro kuruluyorsa degil fatih terim, babam olsa elestiririm arkadas. modluk falan filan da umrumda degil, alinsin yazamayacaksam istedigim seyi. kime serzeniste bulunacagim, bu takimin butun sorumlulugu fatih hocadayken? canim bu kadar yanmisken, tir tir titriyorken her sey dagilacak diye?
App Store'dan indirin Google Play'den alın