• 6283
    sezon başında ön tarafı olduğu gibi yenilenen takım. amrabat, burak, umut, hamit... arkada da dany yeni. sol bek arayışları var. ben ciddi anlamda uyumsuzluk görüyorum takımda. oyuncular birbirini yeterince tanımıyor. amrabat ve hamit'in fizik güçlerini yukarı çıkarması gerek. amrabat'ı büyük takım oyuncusu olmaya adapte etmek gerek. en azından bir sezona ihtiyacı var. melo'nun ikinci yarıya kadar kendine geleceğine ihtimal vermiyorum. devre arası kampında sıçrama yaptı, yaptı. yoksa sefilleri oyanamaya devam eder. hamit de aynı şekilde.

    takımın kadro mühendisliği esasında iyi, ama ciddi sorunlar var. kilit noktadaki bazı oyuncular uyumsuz veya güçsüz. belki ikinci yarıda aşılmış olur bu sorunlar. ama kolay değil. bu takımın kampa ihtiyacı var. kapağı uefa'ya atabilirsek belki önümüzdeki yıl için avrupa puanımız daha iyi olur. şu aşamada benim tek önemsediğim nokta bu.

    bir de şans konusu var ki "şans onu hak edene iltimas geçer." der pasteur. biz hak etmemişiz demek ki. altı maç kaybını şanssızlıkla açıklayamazsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın