• 131
    tahminim odur ki cluj kuralar çekildiğinde manchester maçları için kendi hanesine 0 puanı yazmıştı. braga deplasmanından aldıkları galibiyet onlar için avantaj oldu. kendi sahalarında bize ve braga yı yenebileceklerini varsayarak bu akşam için 1 puana razı bir mantıkla sahada olacaklardır. sezon başından bu yana baktığımızda kapanan takımları açmakta ciddi sıkıntı yaşıyoruz. bunun başlıca sebebi rakip alanda boş alan bulamamak yada kapalı savunmaları aşamamak. ne yazık ki ne umut ne de burak bu sistem için an itibariyle sırıtmakta. hücum anlamında performansı bizim için belirleyici olacak tek adam elmander... savunma konusunda ise açıkçası ujfa gelene kadar kimse güven vermeyecek. onun için hep 1 fazlasını atmak zorundayız.

    kısaca bu akşam bizi sıkıntılı bir maç bekliyor, ekstra performanslara tribündeki isyanı saha yansıtacak birilerine ihtiyacımız var. melo artık dönmeli !

    cluj için bu maçı kaybetmek gruptaki şansını sekteye uğratmaz ancak bizim için işler o kadar da parlak değil. olası bir kötü sonuç hazırda bekleyen akbabaların ekmeğine yağ sürer.imparatorun dediği gibi; "bu maçı kaybetmek dünyanın sonu değil" ama derin bir baş ağrısının sebebi olabilir...
App Store'dan indirin Google Play'den alın