• 121
    kötü oyun oynayalım tv başında izlerken uyuya kalalım o derece ama galip gelelim. ligde öncelikle oyuna bakan birisi olarak söylüyorum ki şampiyonlar liginde oyun moyun sikimde değil kazanalım yeter. özellikle evimizde bizle eşdeğer veya kötü takımları yenemiyoruz ve bazılarında da kaybediyoruz ya yemin ediyorum deliriyorum. inşallah bu akşam öyle olmayacak ve net bir skorla kazanacağız.

    bu şuan da en önemli maçımız kalan maçlarımızın da bir önemi olması açısından. kaybedersek diğer maçların bu sezon için hiç bir değeri kalmayacak, sadece puan maçları oynayacağız önümüzdeki seneleri düşünerek. kazanırsak ölü toprağını üstümüzden atmış olacağız.

    maça başlayacağımız 11 ile ilgili nacizane iki düşüncem var. biri şudur ki takımda bir ruhsuzluk var ve bu ruhsuzluğun bir oyuncu tarafından itelenmesi gerekiyor ve ben bu oyuncunun engin baytar olduğunu düşünüyorum. engin'in pes etmeyen yapısı hem takımı hem de taraftarı ateşleyebilir. diğer görüşüm ve isteğim ise amrabat ve burak bir arada 11'de başlamasın lütfen. takım savunmasının mına koyuluyor ikisi birden sahada olduğunda.

    ama netice ne olursa olsun siz benim gönlümde hep kazandınız hep şampiyonsunuz demiyorum, cluj'a koyun beni de delirtmeyin!

    hiçbir oyuncusunu tanımadığım bir takımla oynayacağımız maç.
App Store'dan indirin Google Play'den alın