resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 2984
    hiç affedemediğim eski başkanımız. neden mi?

    zamanında bülent korkmazın bir tv programında anlattıgı bir durumu size anlatıyım öncelikle. *

    bulent hoca takımın basındayken malum fernando meira, zenit tarafından 5 milyon € gibi bir meblağ karsılıgında trasfer edilmişti. bülent korkmaz bu transfer hamlesi gerceklesecegi zaman andan polatla bir gorusme yaptıgını anlatmıstı. adnan polatın yanına gidip "baskanım meirayı satarsanız bu takımın savunması çöker, meira olmadan avrupada ilerlemeyemeyiz bu oyuncu bu takımın savunması icin cok önemli" der. ancak adnan polat bülent korkmazın dediklerini dinlemez, sırf 5 milyon € sıcak para kulübün kasasına giricek diye en önemli virajlardan birinde* meiranın satılmasına izin verir.

    sonrası malum.. 2-0 dan 2-3 verdiğimiz hamburg macı hepimizin kalbinde yaradır, hala sızlar. bir sezon önce servet cetini marsilyaya, mehmet topalı evertona büyük hedeflerimiz var diye 8er milyon € veriyor olmalarına ragmen satmayan polat, 5milyon €'ya en önemli virajlardan birinde meirayı satıp bizim elenmemizin bas mimarı olmustur.

    aklımın almadıgı nokta ise bir baskanın bunu nasıl yaptıgı. teknik direktorunun bu oyuncu olmadan bu takım yoluna devam edemez bu oyuncum cok onemli demesine ragmen nasıl teknik direktorunu dinlemez ve o adamı takımdan gonderir. ve akabinde takımımızın elenmesine neden olur.

    sırf bunun icin asla affetmeyeceğim, affedemeyeceğim eski baskanımızdır kendisi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın