resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 2983
    öyle garip bir adamdı ki, futbol takımının aldığı kötü sonuçlar umrunda değildi, daha önemli işleri vardı da futbol takımı kalabalık ediyordu sanki...

    birkaç aylık kısacık bir dönemde hem ismi üzerinden prim yapıp işi bitince kullanıp attığı frank rijkaard'ı, hem de yerine kurtarıcı olarak getirdiği efsanemiz gheorghe hagi'yi kovma becerisi göstermişti.

    gheorghe hagi 2010-2011 sezonu sonuna kadar takımın başında kalsa ne olurdu? küme mi düşerdik? yerin dibine mi batardık? adamın oteli var be paraya para demiyor ülkesinin en zenginlerinden biri, bizim vereceğimiz üç beş kuruşa ihtiyacı mı var? yüreği elvermemiş, eski takımına yardımcı olmak istemiş gelmiş, ama adnan başkan bizim iyiliğimizi istiyor ya, kovdu hagi'yi... tazminat bile istemedi, sessizce çekip gitti. iyi ki de kovdu adnan başkan hagi'yi, sayesinde kurtulduk, götümüz tavana değdi o sezon. bülent ünder geldi bir de şaka gibi...

    yazıklar olsun... koskoca gheorghe hagi'yi kovdu lan adam alt tarafı birkaç kıçı kırık hafta için, sen kimsin be?

    kaybedip kovulduğu son maç da 18 mart 2011 galatasaray fenerbahçe maçı ha, senin sikin sağ olsun be hagi, iyi ki kaybettin o maçı, kazansan adnan başkan bizi üç beş hafta daha uyutacaktı, onun ekmeğine yağ sürmedin ya, kovuldun, allah senden razı olsun.

    emiliano insua twit atmıştı, "bienvenido bulent under" diye, o dönemki saçmalıkların özetidir. arjantinli sol bek, twitter, teknik direktörlük meziyeti meçhul kır saçlı bir adam vs.

    var ol adnan polat...

    bak hagi hala ne güzel hatırlanıyor, ya sen?
App Store'dan indirin Google Play'den alın