• 113
    öncelikle: (bkz: #1073193)

    araya milli maçlar girmiş. 1 hafta ekstra hazırlanma süren var. takımda ne değişmiş? hiçbir şey. bu da fatih terim'in eskişehir maçı sonrası yaptığı "skorun haricinde hiçbir şey kötü değildi" açıklamasının samimi olduğunu gösteriyor. yani fatih hoca ne yazık ki hiçbir şeyin farkında değil.

    1) yine yine yine orta kafa gol oynadık. nitekim ilk golümüz de amrabat'ın sırtı dönük yaptığı ortayla, şansa geldi. sırtı dönük şutu anlarım, kalenin yeri bellidir ama sırtı dönük orta yapıyor bu adam. o kadar ne yaptığını bilmez bir oyun oynuyor haftalardır. gelişigüzel doldurayım ceza sahasına, belki bir şey olur mantığıyla oynayacak bir takım değil galatasaray. ve fatih terim buna tam 4 maçtır, 28 eylül'den beri dur demiyor. doldu boşalt takımına döndürdü koca galatasaray'ı.

    2) burak yine etkisiz. neden etkisiz? orta kafa gol oynarsan etkisiz kalır tabii. "burak kötü oyuncu, umut elmander sakat değilse umut elmander oynar"cılar masa tenisi falan yorumlasın. burak'a adam gibi 2 pas geldi koca yarı boyunca, bunlardan melo'nunki çok hızlıydı kontrol edemedi, diğerinde de dar açıya rağmen güzel bir şut vurdu. takım akıllıca oynamaya başlayınca herkes burak'ı görecek.

    3) artık emre çolak'a küfür etmiyorum. zorla oynamıyor çünkü bu çocuk. onu her maç oraya koyan, ilk 11'e monte eden bir adam var kulübede çünkü. tüm sorumlu o. yekta varken emre'yi oynatmak intihar. yekta'yı istemiyor musun? çok mu kötü (ki emreden kötü değil), o zaman hamit'i ortaya al bari. yok... bu kadar zekasız adamlar en fazla defans oynar. bizde oyun kurucu oynuyor hameka. tüm suç fatih terim'de burada da.

    4) emre çolak hala tüm kornerlerde, frikiklerde topun başında. fatih terim bizi sınıyor.

    5) dany hakkında şöyle demiştim: (bkz: #978789) alper gelmedi ama, 8 buçuk milyon euro'ya bir başka yetersiz adam amrabat geldi. yetmezmiş gibi, dany ilk 11 oynuyor. yahu ujfalusi sakatlanmasa dany yedekti tüm sezon. peki sen cris'i ujfalusi yerine aldın, o zaman cris neden yedek? cris'in hangi oyununu beğenmedin ya da? tüm çıktığı maçlarda vasat üzeri oynadı adam.

    4 maçtır bütün hatalar aynen devam ediyor, fatih terim seyrediyor. bir de üstüne "bize bu sezon kim vursa gol oluyor" diyor. 4 maçtır olanları şanssızlığa bağlıyor. 11 adam sahaya muskayla da çıksa, bu oyun anlayışıyla puan kaybetmekten başka bir ihtimal yok ne yazık ki. fatih terim bunu 1 aydır göremiyor, görebileceğe de benzemiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın