resim
Lincoln Cássio de Souza Soares
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:45
Boy:-
Uyruk:Brezilya
  • 2239
    bulent korkmaz'a kufur ettigi sehir efsanesidir.(u: sanki herkesin bildigi bir gercekmiscesine ortaya surulup duruluyor. madem kufur etti bulent korkmaz onu tekrar neden takima koydu diye sorarlar adama.)

    hakkindaki en onemli elestirilerin "falanca macta kiz arkadasini ozlemis, o yuzden kotu oynamisti :(" seklinde star gazetesi sayfalarindan kopup gelmis olmasi da aslinda bu kadar elestirilmeyi haketmedigi gerceginin bir baska ispatidir.

    arda turan'in liderligini yaptigi yerli futbolcular cetesi ve onlarin "vefasizlik muzdaribi"(u: canlarim :( ) emekli agabeyleri bu adamin gordugu ilgiden rahatsiz olmus, bu adam dehlenmistir. bu kadar. taraftarin gereksiz ilgisi vardi, o ayri mesele ama taraftarin derdi seni mi gerdi hakan kucuktur ama mide bulandirir sozunun oznesi?

    bir zamanlar mario jardel'in basina gelenlere cok benzemektedir basina gelenler.

    bulent korkmaz'in kadro secimlerinin tamamen spor ahlaki ve teknik bilgi uzerine oldugunu iddia edenler varsa, sporcunun ozu harry kewell'in ayni teknik direktorden gayet saglikliyken neden kesik yedigini de bize deyiversinler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın