resim
Lincoln Cássio de Souza Soares
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:45
Boy:-
Uyruk:Brezilya
  • 2238
    bülent korkmaz ve ardan turan'ın çetesi tarafından bitirildiğinin düşünülmesine inanamadığım futbolcudur. demek hala böyle ilginç fikirler öne sürenler var. benim lincoln denince aklıma iki şey geliyor. birincisi; steaua bükreş'le oynadığımız şampiyonlar ligi ön eleme maçlarında hiçbir varlık gösterememesi. biz sonradan öğrenmiştik ki kız arkadaşı brezilya'da kaldığı için kendini mutsuz hissediyordu ve bu yüzden formsuzdu. bundan dolayı bizim için önemi büyük olan şampiyonlar ligi ön eleme maçlarında çok kötüydü. ikincisi; 12 mart 2009 hamburger sv galatasaray maçı'nda yanlış hatırlamıyorsam skor 1-1 iken* emre aşık kırmızı kart görmüştü ve kewell defansa geçmeye gönüllü olmuştu. fakat on kişiyken ileride arda, lincoln ve nonda üçlüsüyle oynamamız intihar olurdu. bülent korkmaz da gayet mantıklı bir hamle yapıp bu üçlü içerisinden en az koşanını*, yani lincoln'ü kenara almıştı. lincoln de o muhteşem futbol zekasıyla bunu anlayamayıp bülent korkmaz'a küfretmişti. bunun sonucunda bir sonraki lig maçında doğal olarak kadroya alınmamıştı. hamburg maçının rövanşında* tekrar kadroya alınmıştı ama yine çok kritik bir maçta pek ortalıkta gözükmemişti* ve maçı 2-3 kaybetmiştik. bunları hepiniz biliyorsunuzdur ancak unutmak isteyenlere tekrar hatırlatmakta fayda olduğunu düşündüm. sonuç olarak en ufak şeye alınan, mutsuz olan, bu yüzden en kritik maçlarda ortalıktan kaybolan ve davranışları ile sürekli galatasaray'ın üzerine çıkmaya çalışan bir adamdı. ayrıca galatasaray'da oynadığı iki sezon içerisinde yalnızca yarım sezon bekleneni verebilmiş olması da cabası. istediği kadar yetenekli olsun, bana göre futbolcu müsveddesiydi sadece.

    not: örnek verilen maçlarda bazı isimleri yada skorları, anları vs. yanlış hatırlamış olabilirim ama sonuç olarak siz ne demek istediğimi anlamışsınızdır diye düşünüyorum.

    ek: bu adamın kız arkadaşıyla ilgili haberler hadi asparagastı diyenlere sormak istiyorum. bu adam nasıl oldu da 1 yıldır oynamadığı futbolu* kız arkadaşı istanbul'a getirildiğinde oynamaya başladı? hadi diyelim ki haberler asparagastı. steaua bükreş'le oynadığımız şampiyonlar ligi ön eleme maçlarında niye sahada gezindi bu adam? bülent korkmaz'a küfretmesi de şehir efsanesi olup olmaması da önemli değildir. bu adam senin takımının teknik direktörüne onu oyundan aldı diye gider yaptı mı yapmadı mı? (ki yapılan değişiklik lincoln'ün iyi yada kötü oynamasıyla ilgili değildi. takımın on kişi kalmış olması, skoru korumamız gerektiği, bu yüzden sahada az koşan oyuncu bulundurma lüksümüzün olmadığıydı.) lincoln cezasını makul seviyede çekti ancak şımarıklığı yüzünden aklını başına toplayamadı ve bizi yine en kritik zamanda yüzüstü bıraktı.

    ek-2: birde bu adamla ilgili haberlerin şehir efsanesi olduğunu iddia edip ısrarla "arda turan çetesi lincoln'ü küstürdü" iddialarını doğru dürüst delil olmadan önümüze süren arkadaşlara hastayım. hakan şükür kıskanmış, arda turan küstürmüş, ama lincoln'ün küfretmesine gelince şehir efsanesi. he canım he, devam et sen böyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın