resim
Lincoln Cássio de Souza Soares
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:45
Boy:-
Uyruk:Brezilya
  • 2235
    ciplak gozle butun sezon izleme sansi buldugum inanilmaz yetenekli oyuncumuz-du. hicbir zaman kuyruguna teneke baglanip yollanacak kadar karaktersiz-sorunlu bir oyuncu oldugunu dusunmedim, hala da dusunmuyorum. sen idare etmesini bilmezsen her futbolcu biraz sorunludur. arda * kaptanlik mevzusunda patlar, hakan * yedek kaldim diye, ugur *3 numara yabanciya gitmemeli de der, mustafa sarp pinoya kufur de eder. buradaki asil nokta senin takimi oyunculari idare edebilitendir. e seni de oraya bunu yapasin diye seciyorlar zaten.

    galatasaray'in basarisiz zamanlarinda secilen kurbanlardan biridir kendisi gozumde. ayrica herkesin ove ove bitiremedigi alex de souza topsuz oyunda yokken kendisi topsuz oyunda da gayet iyidir, alan kapatir, akillidir. karsi yakadakilerin alex'i kullandigi ve korudugu kadar kendisine sahip cikabilseydik ve kendisini idare edebilecek fatih terim tarzi otoriter bir karakter olsaydi takimda suan cok farkli seyler konusuyor olabilirdik.

    bir de bulent korkmaz ile yasadigi olay hakkinda soylenenler var. o kufur olayi kanitlandi mi bilmiyorum. yardimci olunursa sevinirim. fakat bir nokta var ki bunu da es gecmiyorum. bulent korkmaz geldigi gunden de oncesinden inanilmaz onyargiliydi lincoln'e karsi. tvde yaptigi yorumlar herkesin malumu. kimse bana 19 mart 2009 galatasaray hamburg maçı 2-2ye gelmisken lincoln'un oyundan alinmasini aciklayamaz. mac 2-2 olmus, tur icin gole ihtiyacin var. sen lincoln gibi oyuncunu oyundan aliyorsun. ondan sonra benden de sana saygi duymami bekliyorsun, hoca olarak.

    neyse cok uzattim konuyu. kisacasi kendisinin de birtakim hatalari olmasina ragmen yazik olmus oyuncumuzdu. cok daha guzel gunler gorebilirdik adamin tesislerden aldiklari suya kadar karalama kampanyasi yapilmasina musade etmeseydik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın