resim
Abdullah Mucib Avcı
Görev:Teknik Direktör
Takım:Trabzonspor
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 649
    maç sonlarında basit cümle kuracağım derken kendisiyle çelişen veya fm oynamış gibi açıklamalar yapmaktadır. ve bu huyunu sürekli tekrarlamaktadır. halkın anlayacağı dile henüz dönememiştir.

    "oyun disiplinine sadık ve kompakt oynayan bir rakip vardı karşımızda." kompakt oynayan ne demek amk. hayır şimdi bu kelimenin* ne anlama geldiğini, nerede ne için kullanıldığını bilmesem tamam diyeceğim de ben bu cümlenin tamamının futbolla olan münasebetini ve ne anlamamız gerektiğini çözemedim.

    aynı şekilde, selçuk inan sahada olmazken hollanda maçı* sonrası "duran toplarda daha etkindik ama atamadık" şeklinde açıklama yapmasını da anlayamadım.

    selçuk inan'ı kişisel meselesi yüzünden oynatmaması konusuna girmeyeceğim. kervana benim de katılmamın bir anlamı yok. cümle alemle aynı fikirdeyim. yalnız, bana bu durum ersun yanal'ın hakan şükür'ü oynatmamasını, kadroya bile almamasını, sorulduğunda teknik taktik gereği gibi cevaplar vermesini anımsatmaktadır. milli takım kariyeri muhtemelen ersun yanal ile aynı olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın