resim
Abdullah Mucib Avcı
Görev:Teknik Direktör
Takım:Trabzonspor
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 635
    teknik direktör dediğin cesur olacak aga. bak fatih terim'e yenilsek bile rakip sahadayız en azından tempomuz var ve istiyoruz maçı. ben fatih terim geldiğinden* beri yenilsek bile hiç bir maçtan sıkıldığımı hatırlamıyorum. ama bu adam milli takımın başına geçtikten sonra dünya kupası elemelerinde oynadığımız 3 maçta da istisnasız sıkıldım. yani behzat ç ye kadar zaman geçsin diye izledim o kadar diyim.

    abi sen koskoca bir ülkenin takımını yönetiyorsun bu değişiklikler ne amına koyim ? rumenler zaten yarı sahayı geçmiyor çıkar hasan ali'yi sok aydını yada caner'i. sonra 60'da çıkar topal'ı sok emre çolağı. en sonda sok mevlütü 4-2-4 şeklinde saldırsın amk takım. neyden korkuyorsun anlamıyorum lan zaten maç gidiyor adamlar yarı sahayı geçmiyor geçseler bile 2 tane stoperin var zaten yemezsin gol.

    valla ben mehmet topalla bir akrabalıgı oldugunu düşünüyorum bu adamın. yoksa bu kadar topal sevdasının başka açıklaması olamaz. cesur olacaksın avcı, fatih hocanı örnek alacaksın en iyi savunma saldırıdır. öyle mehmet topallarla falan gidemezsin dünya kupasına. tempolu oynicak bu takım coşkulu oynicak..
App Store'dan indirin Google Play'den alın