• 7
    toparlanma maçı.

    gençlerbirliği bu sezon* iyi oyunculara sahip karakterli bir görüntü veren içeride dışarıda açık oynayan bir takım. ligin 8. haftası itibariyle attıkları 13 golün -ki bu iyi bir sayı- çoğunu duran toplar ve duran top sonrası gelişen pozisyonlar ile buldular.

    oynadıkları maçların özetlerini izledim. hep kanat akınları ile geliyorlar. bekler ileri çıkıyor. hurşut meriç gibi iyi şut çeken oyuncuları ceza sahası çaprazından bol bol şut atıyor. az gol yeseler de pozisyon vermedikleri söylenemez. genellikle buldukları ilk pozisyonda gol atmışlar. averajla 3. sıradalar. hatta yenerlerse önümüze geçiyorlar.

    maçta çekindiğim 2 noktadan birincisi defansı bir türlü oturtamamış olmamız. ikincisi duran toptan leblebi gibi gol bulan bir takıma karşı oynayacak olmamız. duran topların hemen hepsinin kalemizde tehlike yarattığı düşünülürse faul yapmaktan kaçınmamız gerektiği görülebilir. kapanan bir takım olsaydı daha zorlu geçeceğini düşünürdüm ama mutlaka gol buluruz bu maçta. savunmaya dikkat etsek yeter.

    milli takımdaki oyuncuların sakat dönmesi kabus olur. umalım ki hepsi sağlıklı, moralli ve formda olarak dönsün. toparlanmamız için o maç bu maç.
App Store'dan indirin Google Play'den alın