• 6205
    bu sezonki formsuzluğunun birçok nedeni olan canımız ciğerimiz.

    felipe melo: takımımızın formsuzluğundaki en büyük paya sahip juventus'tan kiraladığımız oyuncumuz. dört aya yakın bir süre tatil yaptı ve belli ki bu tatil sürecinde yapması gereken bireysel antrenmanları pek yapmamış ve doğal olarak takımdan fizik olarak epey geride. kendisinin bu formsuzluğu geçen sezon müthiş işleyen takım taktiğini sekteye uğratıyor. aslında takımdan önce selçuk inan'ı etkiliyor ve selçuk'un bu olumsuz etkilenmesinden takımımızın oyunu da etkileniyor, selçuk takımın en önemli parçası olduğu için.

    abdullah avcı: milli takım kamplarında selçuk inan'a karşı takındığı tavır sebebiyle selçuk'un morali bozmuş ve konsantrasyonun azalmasını sağlamıştır. gökmen özdenak'ı pek sevmem ama kendisi de selçuk inan üzerinden abdullah avcı'nın galatasaray'ı vurma, bozma düşüncesine kesinlikle katılıyorum. zamanında ersun yanal'ın hakan şükür üzerinden yapması gibi.

    engin baytar: kendisi 11 maç ceza alarak formsuz melo'yu sahada görmemize neden olmuştur. imparator haliyle yekta'ya pek güvenemiyor ve melo tercihini kullanıyor ama orada engin olsa tartışmasız engin'i oynatır. zaten engin ve selçuk'un birlikte oynamışlığı da var.

    tomas ujfalusi: açıkça söylüyorum benim çok da beğenmediğim oyuncumuzdu ama sakatlandıktan sonra değerini anladım. etliye sütlüye karışmamakla suçluyordum kendisi ama açıkça görülüyor ki takımın denge unsurlarından birisiymiş, yokluğu hissediliyor.

    galatasaray taraftarı: birkaç galibiyetten sonra rehavete kapılmış olandır. yok 3 atarmışız 5 atarmışız falan. taraftarın bu rehaveti basının da 'rüya takım' yakıştırmalarına neden oldu ve basının abartıları da takım üzerinde oldukça etkili oldu, onlarda rehavete kapıldılar bir gevşeme bir rahatlık oldu.

    ayrıca bu takımda riera yerine culio ve baros yerine necati olsaydı çok iyi bir kadroya sahip olduğumuzu bende söylerdim ama şuan ki kadro için abartılacak birşey bulamıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın