• 6204
    takıma kazandırılan isimler ; hamit, burak, umut, cris, dany, amrabat
    takımdan ayrılan göze batan herangi bir oyuncu, necati dışında, yok diye düşünüyorum, fakat engin'in 11 maçlık cezası ve ujfa'nın sakatlıgı söz konusu.

    gelen oyuncuların hepsi milli oyuncu, kaliteleri belli. ujfa'nın eksikliğini dany iyi kötü kapatabiliyor, riera'dan kesinlikle sol bek olmaz, cok kötü oynamakta ve hakan'ın bir alternatifi henüz takımda yok. bu takımın ideal defans hattı kesinlikle;
    hakan-dany-semih-eboue
    cris belki iyi bir yedek olur ama riera'dan yedek de olmaz. takımın en büyük sıkıntılarından biri kolay gol yemesi, nitekim 6 ekimdeki eskişehir macında yediğimiz gole zerre üzülmedim, kendilerine gelmeleri lazım ve defasın bence zırt pırt degişmemesi lazım, oturmuş bir defans ve form tutmuş bir melo'nun bu sıkıntıyı sonlandıracagını ve gecen seneki gibi uzun maçlar kalemizi gole kapatabilecegimizi düşünüyorum

    ama bence asıl büyük sıkıntı, topun ileri taşınamaması, ceza sahasında veya ceza sahasına yakın pas trafigi ya da etkili kanat akınlarının olmaması. engin'in olmayışı takımı cok kötü etkiliyor, evet ileri top taşıyan en etkili adamdı gecen sene ama yerini amrabat veya hamit dolduramaz mı? bence doldurabilir kaldıki zaten 2-3 maça gelicek. forvetlerimiz burak-elmander, elmander-umut, umut-burak bu ikili kombinasyonları hepsi gecen senekinden daha iyi. sorun ne o zaman, selçuk gecen seneki gibi değil arkadaşlar, ve bence bu durumun 2 sebebi var, 1.si melo'nun formsuzlugu; selcuk, melo'nun verdiği pozisyon sıkıntılarını çözmeye calısmaktan gecen seneki gibi rahat davranamıyor, 2. si ise emre çolak'ın geçen seneye göre topu daha cok ayagında gevelemesi ve selçuk'un rolünü biraz üstüne alması ya da aldırılması, burda hamit etkisi de olabilir, selçuk bu takımın lideri abi, savunma görevini yapsın gerekirse tek forvet oynayalım ama selcuk rahat oynasın top onda kalsın, zaten o savunmaya da yardım eder.

    sonuç olarak alınan souçlar sıkıntılı evet, ama düzelebilir, cok daha iyi olabilir hatta herşey, engin 2-3 maça dönüyor, melo umarım 1-2 maça form tutar, ve herşeyden önemlisi kenarda, benim burda yazdıklarımı rahatlıkla düşünebilen, ya da yanlış hatalı oldugumu sebepleriyle bianda çat çat yüzüme vurabilecek ve herzamanki başarııyı getirebilecek, sayısız başarılar kazanan memleketin en önemli klubünün en değerli 3 adamından biri, koca bir imparator var.

    tanım: beklediği başarılara kısa sürede tekrardan kazanacak futbol takımı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın