resim
Abdullah Mucib Avcı
Görev:Teknik Direktör
Takım:Trabzonspor
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 603
    milli takım seçimleri artık inandırıcılığını gerçekten yitirmiştir. en son çağırdığı kadroda istanbul dışında oynayan bir tane oyuncu yok. öncelikle oynamayan kalecinin (bkz: mert günok) milli takım kadrosunda ne işi var anlamış değilim. özellikle kaleci konusunda milli takımı fenerbahçenin rezerv takımına döndürdü. (volkan demirel'in sakatlığında da ne sinan bolat'ı ne tolga zengin'i oynatmıştı)

    orduspor yenilgisiz gidiyor. trabzonspor'da olcan adın'ın soner'in performansı ortada. bursaspor gerçekten sağlam bir takım. bu kadar takımdan milli takıma çağıracak bir tane oyuncu yok mu?

    emre çolak, aydın yılmaz tercihleri eleştiriliyor. bunun sebebi de yine kendisidir. çünkü bu güvensizliği kendisi yarattı. emre de aydın da geçen yıldan beri oynadıkları futbolla milli takıma çağrılmayı fazlasıyla hakettiler. gs'nin oynadığı 2 şampiyonlar ligi maçında da oyuna sonradan girdikten sonra hiç sırıtmadan (bir tanesi old trafford'da olmak üzere) oynadılar. ancak sen 3 büyükler dışından (fenerbahçe'nin de beşiktaş'ın da durumu ortada) bir tane oyuncu çağırmazsan yaptığın tercihleri de sorgulatırsın.

    bir diğer yandan çağırdığı forvetlere bakalım. burak-umut-mevlüt-tunay. burak da umut da ligin şu ana kadar en fazla gol atan ikilisi olmalarına rağmen son zamanlarda gol kısırlığı çektikleri ortada. galatasaray'da geçen sezon görevini en iyi şekilde yapan, bu yıl eskişehirde kaldığı yerden devam eden necati ateş'in bu kadroda neden yeri yok anlamam.

    sonuç olarak gerek milli takım aday kadrosu oluşturma tarzı, gerekse ilk 11 tercihleriyle artık güvenilirliğini yitirmiştir. kendisi gelmeden önce sagf gibi "anadolu devrimi" bekleyenlere de ihanet etmiştir. kendisi ancak fenerbahçe ve gurbetçi devrimi yapabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın