• 30
    42 yıllık tribün geçmişimin jübile maçının kareografisi tarafımdan dizayn edilmiştir, ağır abilerimin hürmetli emir ve görüşlerine arz ederim. ne yazıktır ki, yaşamın her alanında, tarih boyunca kötü ne varsa iyiyi kovmuştur. kötü fikir iyi fikiri, kötü para iyi parayı, kötü komşu iyi komşuyu kovar. beni ve uğruna ölümlere gidip geldiğim yüksek galatasaray ideolojisini kovdular, bir sonraki maçta da son fosillerin tribünlerden kovuluş kareografisini yapsınlar, kına dağıtsınlar.

    kurucu ortağı olduğumuz turnuvanın o nostaljik, romantik, anılarla gözyaşlarıyla, savaş ve zafer naralarıyla başladığımız maceranın, en önemli maçının kareografisidir.
    polat alemdar'ın 3d resmi, (şimdiye kadar olanlardan daha büyük olacak, titremeyen fenerli olsun müziği çalacak)
    polat alemdarın ayaklarının altına gelecek şekilde, cristoffer ve kevin'in büyük boy tabutları katafalka konacak.( görüntünün heybeti, korkunçluğu, vahşeti, ihtişamı tam olsun ki ağır abilerin dünya görüşüne racon kesmeye kalkanların sonunun ne olduğunu bütün avrupa görsün.)
    boyutların arkasında dağıtılan kartonlarda, oğuz altay ve sebo reis başta olmak üzere etraflarında , maçla, takımla, oynanan oyunla, tabelayla, diğer 45.000 kişiyle alakası olmayan, atkısız, formasız, tek bir tezahüratı doğru söyleyemeyeceklerine hayatımı bahse koyacağım adamların görkemli resimleri.( yılmaz başkan, kasap gökhan, sucu, sütçü, ölü, öcü,küf.....,)

    pegasus locaların önündeki yazı,
    there is no other friend of turk from turks. ya god bismillah, god is one. here is the other world.
App Store'dan indirin Google Play'den alın