resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 2176
    http://siz.net/...umdu-gozunu-videosu/

    video'da tercumanin yuzune ve ifadesine bakilinca, soylediklerinin ne kadarinin gercek ne kadarinin yalan oldugu apacik ortadadir. samet salaginin nasil bir baski altinda oldugu her halinden belli. samet soylesin samet soylesin dedi, adami konusturmadi bile.

    bir de 'herkes bunu bilsin! bunu boyle bilin! dogrulari yazin!' tarzindaki konusmasi yok mu? yemin ediyorum tokat manyagi yapmak icin butun mal varligimi heba etmeye hazirim. o kadar da nefret ediyorum bu serefsizden.

    alex'i selim soydan sevemezmis. (u: olay gecesi alex'in formasini alip, etiketini bile kopartmadan tv'nin basina gecen selim soydan'di telegol'de). alex'i aziz yildirim severmis, aykut severmis, ali yildirim severmis. la bu nasil bir sey ya? adam kimi kimin sevecegine kadar karar veriyor ve apacik tehditler savuruyor.

    fenerbahce'nin burnunun boktan kurtulmamasi icin fener'in basinda kalmasi bizim icin iyi ama bir de daha buyuk fotograf var ki o herkese zarar veriyor. bu adamin kesinlikle spor'dan, futbol'dan da degil sadece, her turlu spordan elini ayagini cekmesi gerekiyor. stadyumlara bile alinmamasi gerekiyor. bana kalsa ben tv'den bile mac izlettirmem bu sikeci deyyusa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın