resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 3472
    yönetim ve teknik heyetin geçtiğimiz transfer dönemindeki tek hatası olduğunu düşündüğüm oyuncu. *

    sallıyor denmesin diye 28 eylül 2012 orduspor galatasaray maçı ile ilgili konuşmadığımı belirteyim. zaten o mağlubiyete 3 tane sorumlu seç deseler melo'yu katmam. faturayı ona kesmek büyük haksızlık olur.

    ben sezona geç katılışını, kondisyon olarak yerlerde sürünüşünü ve oyun olarak da çok kötü bir başlangıç yapmış olmasını değerlendiriyorum. benim açımdan öngörülebilir bir durumdu bu. beklenen sonuç yani. melo'dan orta ve uzun vadede verim alacağımıza kesinlikle inanmıyorum. istikrarsız brezilyalılardan biri sadece. kendisi gibi tonla oyuncu var avrupa'da tutunamamış başarı elde edememiş.

    ilk sezon çok önemli bir katkı sağladı, ikinci sezonuna kötü başlamasına rağmen verim alabileceğimizi düşünüyorum zira o mevki için başka alternatif göremiyorum. ama sezon sonunda kesinlikle yollarımızı ayırmalıyız. selçuk inan çok daha kaliteli bir partner hak ediyor. herkes selçuk'un milli takım nedeniyle moralsiz ve formsuz olduğunu düşünüyor ama alakası yok. selçuk aynı selçuk, melo aynı melo değil. hiç değil hem de.
App Store'dan indirin Google Play'den alın