• 6080
    2012-2013 sezonu ekim başı itibariyle henüz taraftarının görmeyi arzuladığı randımanı yakalayamamış takımdır.

    yalnız benim en takıldığım nokta, her şampiyonlar ligi maçı öncesi ümit davala ve hasan şaş, fatih terim'i yalnız bırakmaktadır, bu konuda önemli itirazlarım var. tamam karşılaşacağın rakibi yerinde analiz etmek çok mühim de, imparator çok yalnız kalıyor. 28 eylül 2012 orduspor galatasaray müsabakasında ilk yarı oynanırken burak yılmaz'ın yakından kaçırdığı gol pozisyonundan sonraki serzenişi örnek gösterilebilinir.

    önemle takımda verim alınması beklenen oyuncuların henüz formda olmaması, örneğin melo, selçuk, burak, amrabat, elmander, semih..
    üstelik takımda devamlılığın olmaması, örneğin beklerin semih-dany'den oluşmaması. hadi ujfa olsa, kafa karışıklığını anlamak mümkün ama cris bu takıma yakışmıyor. dany sakatsa gökhan bu adamdan iyi idare ederdi.

    fakat maçlar oynadıkça, hele de bazen psikolojik destek olacak maçların, orduspor maçı gibi, zamanlama olarak iyi dönemlere gelmesi her zaman olumludur. bir musubet bin nasihat hikayesi gibi.

    takımda geçen sene bence en önemli olgu, takımın neredeyse ezberlenen bir kadrosunun olmasıydı. burak yılmaz gelince selçuk inan, o hani gol kralı yaptıran asistçi, umut bulut trabzon'daki adam oluverdi. elmander hala sakatlığından sonra toparlanamamış görünüyor. yedek klübesi hiçte abartıldığı kadar dolu değil. galatasaray'dan çok daha iyi klübesi olan takımlar olduğu aşikar.

    velhasılkelam bu takım kemikleştikçe, beraber kazandıkça, hatalar için çalıştıkça ve dahi taraftarı ile inandıkça kazanacaktır!
App Store'dan indirin Google Play'den alın