• 287
    simdi efendim dunku pankart uzerinden 'sozlukteki ateistleri gorduk' diyeni mi ararsin (sanki ateizm tukaka öcü birseymis gibi) yoksa bu olayi terör, israil ya da vandaki olaylara verilen tepkiyle esdeger gorenleri mi? buyrun o ateistlerden biri benim. cok arastirmaya ugrasmayin. ateistim.

    daha onceki bir mesajimda da belirttigim gibi olay muslumanlik meselesi degil. irakta olen, filistinde zulme ugrayan, afganistanda ölen insanlar icin pankart acilsa desteklerim. amma velakin butun islam aleminin icine dustugu bu populist hatta affınıza sıgınarak soyluyorum kus beyinli yaklasimi ben tribünde gormek istemiyorum. sizin uslubunuzla cevap vereyim isterseniz. 'irakta binlerce musluman oldurulurken bisey yok, kici kirik bir karikatur ya da film yapilinca aoouvvvv.' iste isyan edilen nokta budur. bu tam olarak bir gerizekaliliktir.

    neymis efendim sehit olaylariymis. ulan orda insan ölüyor. bu olayla o bir mi? vandaki olayda carsinin yaptigiymis. ulan o bir sosyal sorumluluk. yine insanlar ölmüs orda. ancak sizin bu pankartta yaptiginiz sey populizmden, galyana gelmekten baska birsey degil. altinda zerre bir mantik yok. nerdeydiniz ulan kac yildir amerika insanlari dograrken diye sormazlar mi adama? sorarlar. siz de oylece kala kalirsiniz.

    neyse. burda 3-5 kendini bilmezin yazdigi irite edici yazilara cok daha agir tepkiler verirdim normalde ama bu platform yeri degil.

    tanim: galatasaray dnasini burdaki yeni yetmelerden daha iyi bilen adamdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın