• 280
    galatasaray'ın dna'sı nedir? bir kesime ait midir? sorusunu sorduran aynı zamanda galatasaray sözlük yazarı olan kişi.

    daha öncede ifade etmeye çalıştım, galatasaray'ın dna'sı bir din, mezhep veya siyasi görüş üzerine kurulmamıştır. kurulmuştur diyen büyük yalancıdır. şimdi söze böyle başlayıp melih bey haklıdır veya haksızdır demek mümkün.

    http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/...975_1679036662_n.jpg

    pankart + pankart galatasaray'ın dna'sına uygun değil yorumu ile ilgili kişisel görüşüm ise şöyledir;
    1. açılan pankartı sadece dini bir motif sebebiyle eleştirmek, ayrımcılık yapmaktır.
    2. dna'ya girmek ise faşizme yakın bir ayrımcılık iddiasını gündeme getirebilir.
    3. dna açıkça benim nazi dostumun faşist dünya görüşü. evet nazi dostum da var. bu ülkede olup nazi, musevi, ermeni, ateist, muhafazakar dostu olmamak mümkün değil.
    4. pankart gereksiz olmuş demek başka dna konusuna kadar ileri gitmek başka.
    5. melih şabanoğlu bey eminim ki faşist değil ancak dünya görüşü sebebiyle, dna veya sözlükte çoğunlukla gördüğümüz siyasi mesajları ile galatasaray'ı kimse bölmemeli, bir grup öteleştirilmemeli, hepimizin ortak noktası galatasaray.
    6. başımdan geçen bir olayı da burada paylaşmak isterim. hz isa ile ilgili bir amerikan filmi vardı içinde musevilere fazlaca dokundurma sebebiyle musevi cemaat filme karşı çıktı ve filmi sinemalarında göstermediler. bu olay ülkemizde de yaşandı ve tazminat talebi konusu oldu ve zarar ilgili salon sahibi tarafından karşılandı. yani musevi cemaat tepkisini burada pankart açarak göstermedi, ticari olarak gösterdi. not; filmde ise hz musa değil musevi askerler eleştirilmekteydi.

    yazar notu; ülkemizin ve dünya'nın gündemi veya sorunları ile ilgili taraftar oluşumlarını desteklemekteyim. savaşlar, deprem, sosyal adaletsizlik, terör konusu çok önemlidir. geçen 10 gün içinde müslümanlık ile ilgili faşist bir film sebebiyle yaşanan olaylara pankart ile tepki göstermekte bir sorun görmemekteyim. önemli olan ötekileştirmemek ve itelememektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın